„I ja bi na more“

Projekt udruge Ponte „I ja bi na more“ uspješno je realiziran uz podršku Zaklade „Hrvatska za djecu“ s kojom je 19.05. potpisan ugovor o odobravanju projekta.
Projektom je organizirano prvo besplatno ljetovanje za 12 obitelji iz socijalnih kategorija. Obitelji su smještene kod iznajmljivača, članova udruge Ponte u mjestima Crikvenica, Srima, Jezera i Tisno u periodu od 30.05. do 06.06. Tri obitelji su izabrale posezonu u sklopu ovog projekta. Korisnici projekta su obitelji po preporuci udruge „Ljubav na djelu“ djece oboljele od malignih bolesti, korisnici Caritasa Zagrebačke nadbiskupije te članovi udruge Betlehem iz Karlovca.
Osim projekta „I ja bi na more“ te u suradnji s restoranima Adria iz Vodica, Konoba Leut iz Jezera te Karmen iz Tisnog osmišljen je i projekt „Ponte-pijat“. Ovom akcijom se omogućava socijalni meni – obrok domaće hrane za samo 30 kuna svima.
Ovo je tek početak te se nadamo da ćemo još mnogim obiteljima omogućiti ljetovanje za pamćenje. Ponosni smo što možemo doprinijeti njihovoj radosti.